Formacions EDAI 2020-2021

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

05 maig 2021
Què és el bullying?
El dia 2 de maig se celebra el Dia Internacional contra el bullying o assetjament escolar. Entrevist
31 març 2021
Programa d'Especialització en Autisme i Trastorns del Neurodesenvolupament
EDAI School of Neurodevelopment and Mental Health presenta el pioner Programa d'Especialització en A
11 març 2021
El «Projecte Entorn» detecta possibles dificultats en el neurodesenvolupament de l'infant des del seu àmbit escolar i familiar
EDAI Entorn és un programa d'atenció psicosocial de nens/es, que intervé en l'entorn natural de l'in