10 anys construint benestar 2006 - 2016 Formacions EDAI 2018-2019

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

12 desembre 2018
Aprofundim el treball comunitari
El CDIAP EDAI Les Corts–Sarrià i el Centre Serveis Socials de Sarrià han iniciat una col·laboració..
28 novembre 2018
Escala d'Alerta de Retraïment en el Nadó (ADBB)
Recentment, sis professionals d’EDAI han assistit a la formació sobre l’ús de l’escala ADBB...
19 novembre 2018
Intervenció amb infants i adolescents en entorns de violència masclista
El passat divendres 16 de Novembre, es va celebrar la 6ena Sessió Plenària de la Xarxa d’Infància...