2nd EDAI Research & Development Awards 1st Prize 1,000 Euros / 2nd Prize 250 Euros

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

28 setembre 2022
EDAI signa un conveni amb la Fundació “la Caixa” per al projecte de suport a famílies amb fills/es amb trastorns del neurodesenvolupament.
El projecte té una durada inicial d’un any i s’espera que tingui un impacte molt positiu.
21 setembre 2022
EDAI seleccionada per participar al Congrés d’Autism-Europe a Cracòvia els dies 7, 8 i 9 d’octubre de 2022.
Thaïs Rosal, Neuropsicòloga d’EDAI i Leticia Asenjo, Directora tècnica, presentaran l’estudi .
17 agost 2022
EDAI entrega el 1er Premi de Pósters de les Jornades Internacionals d'EDAI 2022 sobre Neurodesenvolupament i Salut Mental
EDAI s'ha desplaçat a la Facultat de Psicologia, on hi té la seu BrainLab.