Formacions EDAI 2021-2022

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

13 juliol 2021
L'artista valencià Juancor pinta un mural al centre EDAI Sant Marti
L'artista valencià Juancor pinta en una de les parets del centre EDAI Sant Martí un mural molt signi
17 juny 2021
EDAI nova entitat sòcia de la Federación Autismo Madrid
EDAI, entitat orientada a l'atenció de nens amb dificultats en el seu desenvolupament o amb risc de
04 juny 2021
EDAI Les Corts Sarrià amplia les seves instal·lacions
Estem molt contents d'explicar-vos que el nostre centre EDAI Les Corts Sarrià amplia les seves insta