Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

23 juliol 2023
EDAI inicia un grup terapèutic innovador amb cinc nens i nenes amb diagnòstic de TEA amb un nivell d´afectació severa.
Una iniciativa d'EDAI per a infants que havien fet un treball individual previ i s'havien estancat
18 juliol 2023
EDAI Retiro, nou Centre d’Atenció Precoç de la Comunidad de Madrid
Des del passat maig, el centre EDAI Retiro ha començat nova etapa com a Centro de Atención Temprana.
17 juliol 2023
Sessions de teràpia aquàtica al CDIAP EDAI Sant Martí.
Al CDIAP EDAI Sant Martí realitzem sessions de teràpia aquàtica amb infants amb dificultats motrius