2nd EDAI Research & Development Awards 1st Prize 1,000 Euros / 2nd Prize 250 Euros

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

17 agost 2022
EDAI entrega el 1er Premi de Pósters de les Jornades Internacionals d'EDAI 2022 sobre Neurodesenvolupament i Salut Mental
EDAI s'ha desplaçat a la Facultat de Psicologia, on hi té la seu BrainLab.
15 novembre 2021
II EDAI Research & Development Awards
Amb motiu de les 3es Jornades Internacionals EDAI 2022 sobre Neurodesenvolupament i Salut Mental...
13 juliol 2021
L'artista valencià Juancor pinta un mural al centre EDAI Sant Marti
L'artista valencià Juancor pinta en una de les parets del centre EDAI Sant Martí un mural molt signi