Formacions EDAI 2020-2021

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

17 juny 2021
EDAI nova entitat sòcia de la Federación Autismo Madrid
EDAI, entitat orientada a l'atenció de nens amb dificultats en el seu desenvolupament o amb risc de
04 juny 2021
EDAI Les Corts Sarrià amplia les seves instal·lacions
Estem molt contents d'explicar-vos que el nostre centre EDAI Les Corts Sarrià amplia les seves insta
22 maig 2021
22 de maig Dia Internacional del Síndrome 22q11
A EDAI cada vegada rebem més peticions per atendre infants amb Síndrome 22q11. Un síndrome molt més