Sobre EDAI Creatiu

A EDAI creiem en la necessitat d'integrar l'activitat assistencial, formativa i científica amb la finalitat d'oferir pensament i consistència a la pràctica clínica, tant dins dels nostres equips com a d’altres professionals vinculats al desenvolupament i a les famílies. Amb aquesta finalitat neix EDAI Creatiu, una unitat que engloba una tasca formativa dirigida a professionals i una vessant de recerca i investigació que vol demostrar, amb resultats, l’eficàcia de la feina realitzada per aquests professionals.

Què oferim

EDAI Docència

La formació és un element cabdal per realitzar una activitat assistencial i preventiva de qualitat. Per això, des d'EDAI ens comprometem a promoure aquest coneixement. Ho fem a través de la Unitat de Docència UNDOC, organitzant iniciatives formatives innovadores en l'àmbit del desenvolupament infanto-juvenil i la salut mental, amb destacats docents nacionals i internacionals. UNDOC vol respondre a les necessitats de formació dels professionals, tant en l’actualització de coneixements com d’especialització.

Veure formacions

EDAI Recerca

Saber quines pràctiques són més efectives i descobrir per a quins usuaris i en quins contextos ho són: aquesta és la raó de ser de la Unitat d'Innovació i Recerca. IRTEAM avalua la metodologia i els processos terapèutics que porten a terme els nostres equips per tal de millorar-ne la qualitat, un element molt útil en una comunitat on els recursos són limitats i, a la vegada, una obligació ètica de cara als usuaris dels serveis. La recerca ha demostrat que l'aliança terapèutica és clau en la millora clínica i, per tant, la satisfacció de l'usuari és bàsica per poder reflexionar sobre les nostres intervencions.

Objectius d'EDAI Creatiu

  • Learning

  • Knowledge

  • Exchange