EDAI SYMPOSIUM - Avenços en l'Autisme des d'una visió multidisciplinària.

Dia 23 de novembre de 2023 / 9:00h- 18:00h

CaixaForum P.º del Prado, 36, 28014 (Madrid)

Leticia Asenjo (Directora tècnica d'EDAI); Elena Martínez Cayuelas (Fundación Jiménez Díaz); Frédérique Bonnet-Brilhault (Université de Tours)

59,00 €

euquality.com
treballiaferssocials.gencat.cat
COPC
www.clc.cat
www.fisioterapeutes.com/
www.uccap.com
www.acap.cat
www.uaoceu.es
INstitut Municipal de Persones amb discapacitat
http://www.sepypna.com
www.aelfa.org
www.copib.es
www.fundacionprobitas.org
www.sefip.org
www.gat-atenciontemprana.org
web.teaediciones.com/Inicio.aspx
www.waimh.org
www.waimh.org
www.cotoc.cat

L'EDAI School of Neurodevelopment and Mental Health presenta l'EDAI Symposium a CaixaForum Madrid.

Ens complau anunciar el nostre simposi sobre "Avenços en l'Autisme des d'una visió multidisciplinària" que tindrà lloc el proper 23 de novembre de 2023.

Amb la participació de reconeguts professionals, tant a nivell nacional com internacional, que definiran la intervenció en l'Autisme des del seu àmbit d'especialitat.

Durant aquesta jornada s'abordaran diversos conceptes fonamentals com les bases fisiològiques de l'Autisme, la intervenció des de la sincronització primerenca, les noves tecnologies i la mentalització, entre d'altres.

L'enfocament multidisciplinari en la intervenció dels trastorns del neurodesenvolupament és un aspecte clau per a la nostra entitat. Per això, en l'EDAI Simposium es busca reflectir aquesta realitat, oferint un espai on professionals de la neuropsicologia, psicologia, fisioteràpia, logopèdia, teràpia ocupacional i neuropediatria puguin aportar la seva perspectiva i aprendre de l'experiència d'altres experts.

Aquesta jornada serà un punt d'unió, debat i reflexió per als professionals que desitgin ampliar els seus coneixements i comprendre el funcionament de la intervenció de l'autisme des d'altres disciplines.

Us hi esperem!

A. Early Bird (Fins al 15/10/2022) 59 euros.
B. Full Price: 69 euros.
C. Professionals col·legiats (Consultar col·legis vinculats.): 20% del preu 55 euros.