Jornades Professionals de l'Educació: De l'escola a la pràctica clínica. Sumant visions per afrontar els nous reptes

22 de Març de 2019

8.30-17 hores

 PLACES ESGOTADES!

CosmoCaixa Barcelona (Carrer d'Isaac Newton, 26)

0,00 €

euquality.com
treballiaferssocials.gencat.cat
COPC
www.clc.cat
www.fisioterapeutes.com/
www.uccap.com
www.acap.cat
www.uaoceu.es
INstitut Municipal de Persones amb discapacitat
http://www.sepypna.com
www.aelfa.org
www.copib.es
www.fundacionprobitas.org
www.sefip.org
www.gat-atenciontemprana.org
web.teaediciones.com/Inicio.aspx
www.waimh.org
www.waimh.org
www.cotoc.cat

EDAI organitza el proper 22 de març la I Jornada per a professionals de l'educació, una posada en comú entre mestres i professionals clínics.
Assolir l’excel·lència en el treball de prevenció i coordinació entre l’àmbit educatiu i el clínic és fonamental per assegurar un acompanyament de qualitat a l’infant al llarg de tot el seu desenvolupament.
Per això, EDAI proposa dedicar una jornada innovadora de treball conjunt entre professionals d’ambdues àrees on s’abordin i es reflexioni, des d’una perspectiva biospciosocial, al voltant dels temes que coincidim a considerar punyents i que s’expressen en el sí de l’aula: l’autisme, les dificultats d'aprenentatge o problemes de conducta. La convivència de les noves tecnologies dins les aules, o com crear una cultura antibuylling a l'escola també seran objecte de reflexió en aquest esdeveniment que tindrà lloc al CosmoCaixa.
L’objectiu, sumar visions per avançar en el treball d’equip interdepertamental i en el poder compartir idees, eines i recursos pràctics dels professionals que hi estem implicats.
No us ho podeu perdre, us esperem! (places limitades)