02 Apr. 2019

Avui, 2 d'Abril, aprofitant que és el Dia Mundial de Concienciació de l'Autisme, l’Anna Gusó ens ha presentat el seu conte “La Bet i el TEA” a la seu d’EDAI.

L’elaboració del conte parteix d’una necessitat personal de donar a conèixer el comportament de la Bet al seu entorn més proper com la família, els amics i l’escola, per mitjà d’il·lustracions que representen el dia a dia de la Bet. L'objectiu és que l'entorn pugui conèixer-la per aprendre a com ajudar-la i com relacionar-se amb ella, entenent que per poder parlar d'inclusió, s'ha de partir del coneixement.

A més a més, com no hi ha dos nens TEA iguals, i per tal que pugui arribar a més famílies, l’Anna Gusó ha creat una App en la qual es pot personalitzar el personatge principal del conte, es poden escollir entre 15 emocions diferents, es poden modificar els textos, per tal que les famílies puguin fer-se pròpia la història segons les seves necessitats i característiques de cada infant. Per a finançar l’App han obert un Gofundme per recollir fons econòmics.

https://www.gofundme.com/applabetieltea?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_co_shareflow_w&fbclid=IwAR2g0v-L418pXGfRg5_b6s3txP8k3Zy5gCkUEwBMBeUso6B6PcW9SzESH6k

 

Més informació: https://labetieltea.com

 

Moltes gràcies Anna, per comptar amb nosaltres!

 

Tornar a les notícies