Mentalització i teràpia cognitiu conductual (CBT) en el treball amb nens, adolescents i les seves famílies

Dates per confirmar 

 

Provença nº 318, entresòl 2ª

Peter FuggleVicky Curry

(docents de l'Anna Freud Centre)


490,00 €No hi ha places disponibles per a aquest curs. Si us plau, escriu el teu mail i t'inclourem a la llista d'espera:
euquality.com
treballiaferssocials.gencat.cat
COPC
www.clc.cat
www.fisioterapeutes.com/
www.uccap.com
www.acap.cat
www.uaoceu.es
INstitut Municipal de Persones amb discapacitat
http://www.sepypna.com
www.aelfa.org
www.copib.es
www.fundacionprobitas.org
www.sefip.org
www.gat-atenciontemprana.org
web.teaediciones.com/Inicio.aspx
www.waimh.org
www.waimh.org
www.cotoc.cat
MENTALITZACIÓ i TERÀPIA COGNITIU CONDUCTUAL EN EL TREBALL AMB NENS, ADOLESCENTS I LES SEVES FAMÍLIES

Després de l'èxit de les formacions sobre Mentalització com MBT-F i PDI, EDAI i Anna Freud Centre ofereixen un enfocament innovador.

Aquest curs de dos dies és un diàleg entre la Teràpia Cognitiu Conductual i els enfocaments en Mentalització per treballar amb nens i adolescents amb problemes significatius de salut mental. Si bé es reconeix la diferència entre els dos enfocaments, l'objectiu del curs és explorar com els dos enfocaments poden complementar-se positivament entre si.

En particular, el curs explorarà els aspectes cognitius de la TCC i la Mentalització, equilibrant el curs de manera equitativa entre les consideracions de tots dos mètodes. El curs està dirigit a professionals que treballen amb diferents modalitats de tractament, però assumirà els coneixements bàsics i la pràctica de la TCC amb nens i adolescents. El curs cobrirà una introducció bàsica a la Mentalització i la considerarà en relació amb els mètodes cognitius en TCC. El curs proporcionarà exemples de tots dos tipus de treball i convidarà a la discussió i consideració de les similituds i diferències entre la teoria i la pràctica d'aquests enfocaments.

 

Certificat oficial d'Anna Freud Centre