12 Mar. 2019

El passat 26 de Febrer els equips dels CDIAP EDAI de Les Corts – Sarrià i CDIAP EDAI Sant Martí van poder assistir a un workshop sobre la tècnica de mentalització en infants impartit per la psicòloga i psicoterapeuta, Norka Malberg.

El Workshop es va centrar en l’aprofundiment tècnic basat en la Mentalització aplicat a l’abordatge de trastorns del neurodesenvolupament.

La jornada va servir per reflexionar sobre el paper que juga l’attachment en el desenvolupament infantil i va assenyalar la importància de treballar el vincle per tal d’afavorir-lo.

Al workshop van participar professionals de totes les disciplines que treballant al CDIAP, donat l’accent que EDAI posa en la transdisciplinarietat dels seus equips. D’aquesta manera, Psicòlegs, Fisioterapeutes, Logopedes, Psicomotricistes i Treballadores Socials, van poder van poder compartir les seves experiències i reflexionar sobre la contribució del seu rol en el desenvolupament de les àrees més afectades de cada infant. 

Norka Malberg ha estat graduada a l’Anna Freud Center, i doctorada per la College London University. Actualment, treballa com a psicoterapeuta, psicoanalista infantil i d’adults a la Universitat de Yale (EEUU)

 

Tornar a les notícies