17 Jun. 2021

EDAI, entitat orientada a l'atenció de nens amb dificultats en el seu desenvolupament o amb risc de patir-les, entra a formar part de les entitats sòcies de la Federación Autismo Madrid. EDAI participarà activament en el desenvolupament d'aquesta plataforma per al seu major reconeixement a la Comunitat de Madrid, perquè tant la federació com les 17 entitats que en formen part, persegueixen el mateix objectiu: millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA i la de les seves famílies.

Des de divendres passat, 10 de juny, EDAI forma part de les entitats sòcies de la Federación Autismo Madrid, perquè així va ser aprovat per l'Assemblea General Extraordinària d'Autismo Madrid, que per unanimitat, va procedir a admetre EDAI com a nova entitat sòcia. Amb aquesta nova incorporació, ja són 17 les entitats que conformen la Federació. Autismo Madrid consolida, d'aquesta manera, el seu paper com a plataforma de referència en el suport a les persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) i les seves famílies en l'àmbit de la Comunitat de Madrid.

Aquest matí la directora tècnica d'EDAI, Leticia Asenjo ha rebut a les instal·lacions d'EDAI Madrid al carrer Regalada al vicepresident de la Federación Autismo Madrid, Alfonso Arnáiz Eguren, i al seu director, Luis Pradillos García amb l'objectiu de mostrar-los el centre i d'establir una trobada presencial per fer valdre el treball que realitzen les dues entitats en la millora de la qualitat de vida de les persones amb TEA i la de les seves famílies.

Leticia Asenjo ressalta que entrar a formar part de les entitats sòcies de la Federación Autismo Madrid és un reconeixement a la feina feta per EDAI durant anys en referència a la prevenció, diagnòstic i intervenció de les dificultats que tenen els nens i nens amb TEA.

El vicepresident d'Autisme Madrid ha assenyalat: «per la Federació suposa una enorme satisfacció donar la benvinguda a EDAI com a entitat sòcia perquè, d'aquesta manera, seguim avançant i ampliant el nostre objectiu de treballar per la qualitat de vida de les persones amb TEA i de les seves famílies».

17 entitats federades

Amb la incorporació d'EDAI, Federación Autismo Madrid reuneix 17 entitats d'autisme a la Comunitat de Madrid: Adisgua, Afanya, Alenta, Antares, Apama, APNA, Araya, Associació Argadini, CEA, Associació Cepri, Fundació AUCAVI, Fundació Cinquena, Nuevo Horizonte, SUMATEA, EDAI, Yuna, Qualis Vitae.

Back to news